UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Friday, 6 July 2012 - 4 COMMENTS


Assalamualaikum stalker. Petang ni panas sikit oh. Sabar jelaa. Ok, now umi nak ajar mcam mana nak buat Billy Player. Caranya sama macam korang buat cute mp3 cuma cara paste nya sahaja yang lain .

contoh billy player

1. Tekan Sini
2. Lepas korg dah bukak link tadi , korg akan jumpa kotak-kotak kan?
Okay tekan sini pulak . Korang cari lah lagu mana yang korang
suke, tengok gambar bwh ni pulak .




3. Pastikan korang paste semua code tu di Notepad, Miscrosoft atau
apa pun software.




4. Lepas tu just highlight link bermula dari http://irondj hingga mp3 . 
Klau tak faham bole tgk contoh kat atas .




5. Then, paste dalam Billy Player tadi. Dan tick Auto play
6. Bila sudah. Korg scroll ke bawah sikit dan click Generate Code


7. Nati dia keluar code cm atas ni kan? okay, copy
dan paste di blog anda :) selama mencuba
8. Save !

credit : MrsBekyeol

Labels:






Blogger Ehh Tasha said...

irondj.net tu tak ley buka. Macam mana?

 
Blogger Mayra said...

@Ehh Tasha: Awak bukak kiwi.com then upload lagu yg awak nak. copy url dia :)

 
Blogger Izati Asyrani said...

lepas buka kiwi.com buat apa?

 
Blogger Izati Asyrani said...

lepas buka kiwi.com buat apa?

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.