UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Sunday, 3 March 2013 - 10 COMMENTS

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته


Disebabkan ramai yang tanya macam mana nak buat tempat letak codes. Dan sekarang umi ramai tengok diorang buat skins dan nak paste codes dekat blog ._. so this is codes. Perhatian, ini cuma untuk tempat letak codes bukan skins okay. Make sure korang buat lagi satu blog untuk paste codes ni okay. No re-post, no re-freebies. ThankGYU.

Labels: ,






Blogger Jeniffer said...

kyeopta! :D

 
Blogger Syazwani Zulkifli said...

suka suka this skins ._______.

 
Blogger Yukiko Damnikaa said...

Nak background je boleh? ;_;

 
Blogger Mohd Yusof said...

this is we call cutie

 
Blogger Mayra said...

@Jeniffer : Gomawo Unnie ._.

 
Blogger Mayra said...

@Syazwani : Terima kasih unnie ._.

 
Blogger Mayra said...

@Yukiko : Boleh. Tapi sebenarnya saya buat untuk skins ni je XD okay ambil lah

 
Blogger Mayra said...

@Mohd Yusof: Thanks oppa! XD

 
Blogger Syahirah Nabilah said...

wahh..kyeopta..nak guna boleh? :D

 
Blogger Mayra said...

@Syahirah Nabilah : hehe, guna je ^^

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.