UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Saturday, 23 March 2013 - 23 COMMENTS



Here, skins yang nak di update jumaat semalam. Tapi ada urgent so update harini. Okay, takde penggunaan basecode tanpa kebenaran. Jangan re-post dan re-freebies skins ni. Comment dulu baru ambil. Live preview dan codes di bawah ni .

LIVE PREVIEW || CODES

Labels:






Blogger Jeniffer said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'>

 
Blogger Jeniffer said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'>

 
Blogger Jeniffer said...

cutiee! XD

 
Blogger Mayra said...

@Jeniffer : Thankyou! XD

@Jeniffer : Hehehehehehe okay darling :o

 
Blogger Yukiko Damnikaa said...

Mayra! cantikkkkkkk gilo ㅋㅋㅋ

p/s: saya tamak :b nak guna semua

 
Blogger Syazwani Zulkifli said...

cute giler habis habis umi punya skins *meletus kepala*

 
Blogger Mayra said...

@Yukiko : haaaaaaaaaaaaaa, gunalah ! saya suka orang guna skins saya ^^

p/s: awak memang tamak *joke*

 
Blogger Mayra said...

@Syazwani : Haha, tak seCUTE mana pun. Btw, terima kasih *meletup badan* LOL

 
Blogger ahmad mughni perantau said...

whoaaaaaaaaaa. cute

 
Blogger Mayra said...

@ahmad : thankyou ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

 
Blogger Fana said...

omg omg cute mayra! congrate XD

 
Blogger Mayra said...

@Fana : kamsahamida ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

 
Blogger Nur Aeisyah said...

Assalamualaikum, boleh akak nak guna skin yang ni? Thank you. ^^

 
Blogger Nur Aeisyah said...

Assalamualaikum, Myrah. Akk dh apply skin ni dkt blog akk. Cute! Akak suka ^^ tai kan, kalau click pada "Older" dekat menu tu, full width dia beza ke dengan kalau kita click "Latest/Newer"? Sbb dkt blog akk tu, kalau click "Older" full width utk body tu akan expand. Boleh tolong? Thanks..

 
Blogger Nursyifa Azizah said...

Akak, boleh tak saya jadikan basecode? :)

 
Blogger Mayra said...

@Aiesyah : Nanti saya check balik older dengan newer tu ye ^^

 
Blogger Mayra said...

@nursyifa : maaf ye dik. saya dah tak boleh nak bagi basecode atas sebab tertentu ^^

 
Blogger Izyan Ayuni said...

saya guna ><

 
Blogger Mayra said...

@izyan ayuni : okey :)

 
Blogger petite girl said...

thank you :)

 
Blogger Mayra said...

@petite girl : most welcome ^o^

 
Blogger Alifnisla F said...

comel ^^

 
Blogger uh my said...

@alifnisla f: thank you!

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.