UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Wednesday, 27 November 2013 - 9 COMMENTS



Assalamualaikum, okay hari ni umi nak ajar korang yang selalu post code tutorial. Okey, kali ni kita tak payah guna blockquote lagi. Kita cuma guna textarea je. Code yg panjang berjelar tu sesuai guna tuto ni. Okey jom mula. 

Semua Template boleh guna tuto ni.

1. Dashboard > Template / Dashboard > Edit Html
2. Copy code bawah ni



3. Paste sebelum code </style>
4. Skrg ni, pegi new post > html >  copy code bwh ni

<textarea>AYAT KORANG / CODES</textarea>

5. Paste di html.
6. Ayat tu korang tukar ok.

Notes: Make sure, kalau korang tukar skins baru code ni mesti ada ok. Jgn tinggalkan.

Labels:






Blogger ifharz fizo said...

paan guna ye :) ifharzcho.blogspot.com

 
Blogger Ella Suhaila said...

Gomawo :)

 
Blogger Mayra said...

@ifharz fizo: OK.

 
Blogger Mayra said...

@Ella Suhaila: OK (-:

 
Blogger Jeniffer said...

CANTIK ;D

 
Blogger Mayra said...

@Jeniffer: Thank you jeny

 
Blogger Syahida Said said...

its work , thanks dear

 
Blogger Syahida Said said...

its work , thanks a lot dear

 
Blogger Uhbmy said...

@Syahida Said: ok, your welcome :)

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.