UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Saturday, 2 March 2013 - 47 COMMENTS



Hello, im here back. Haaaaa betul tak umi kata? umi ada buat freebies skins 'Paradise' Hehehe. this it! Code adalah sama, cuma ubah yang lebih special bahagian header. Comment dulu baru ambil ok. Kalau tak comment dikira mencuri. Copy codes down here.

Labels: ,






Blogger Nurul Husna said...

ouhhh! infinite.. sukanya saya..
jelly saya awak neh wife L..
hehehe. gurau. nice skin!

 
Blogger Mayra said...

@Nurul Husna: Hehehehe jangan jelly :p thankGYU ^o^

 
Blogger NEKOARUMI said...

Hello kita nak guna.. terima kasih :)

 
Blogger Mayra said...

@NEKOARUMI : Hello, okay gunalah. Sama-sama ^^

 
Blogger Jeniffer said...

lawalah header tuh ~

 
Blogger Syazwani Zulkifli said...

cutenya hehehe, kenapa gambar teentop? kan infinite

 
Blogger Syazwani Zulkifli said...

hehehe :/

 
Blogger Yukiko Damnikaa said...

Ini comel sungguh. Ambil yang ni okey. Kalau guna baseocde boleh tak? kalau tak boleh takpe :) saje je tanya. kalau boleh datang ke blog saya. Bagitahu tau ^^ btw, blog awak comel

 
Blogger Mohd Yusof said...

cutie pie.

 
Blogger Mayra said...

@Jennifer : Hehe, saya buat sendiri tau XD

 
Blogger Mayra said...

@Syazwani : Hehe, tu just post je. Dalam skins tuh penuh dengan gambar bias infinite ^^

 
Blogger Mayra said...

@Yukiko : Terima kasih puji unnie. Tak boleh la unnie sebab ini full codes saya. Sorry :(

 
Blogger Mayra said...

@Mohd Yusof : Thanks oppa

 
Blogger amirahyusoff said...

cantik skin ni :D
Saya guna ya :)
TQ :D

 
Blogger Mayra said...

@amirahyusoff : Hihi. Gunalah ^^

 
Blogger Syahizaherrah said...

dah copy codes, then nak paste kat mana?

 
Blogger Mayra said...

@Syahizaherrah : Dibahagian html codes.

 
Blogger ℒℴѵℯ Nia ღ said...

Cantek sangat skin ni!! Berkenan sangat!! Akak~ Nak guna boleh tak? :D

 
Blogger Fatehah Azhari said...

Hai! Tak kisah kan saya guna skin ni? Thanks :)

 
Blogger Mayra said...

@Nia : boleh je ^^

@Fatehah Azhari : guna je .

 
Blogger DaNiEyyA said...

@Mayra : Akak! Nak letak macam mana eh? Dah cube kat HTML tu tapi tak jadi? Kena wat mcm mana? Pleaseee help!! Nak sgt guna blogskin yg cantik nih! TT_TT

 
Blogger DaNiEyyA said...

Silap tempa komen lah pulak,,,,hehe..

 
Blogger Mayra said...

@DaNiEyyA : Adik kena revert ke classic template dulu :)

 
Blogger ℒℴѵℯ Nia ღ said...

Mayra: Thanks akak!!! Dah guna dah!!

 
Blogger Mayra said...

@Nia : you're welcome ^^

 
Blogger nuruL asyiQin said...

Thankyou kak . dah lama cari yg mcm ni :)

 
Blogger nuruL asyiQin said...

Thanks akak :) Ambil ni ya :)

 
Blogger Mayra said...

@nurul : asyiQin : okay sama sama dik. gunalah ^^

 
Blogger NADIAH SOO said...

nak ! hehe

 
Blogger NADIAH SOO said...

ambil ni boleh ?

 
Blogger Mayra said...

@NADIAH SOO : ambil je. boleh ^^

 
Blogger Le' Victoria said...

SY AMBIK :)

 
Blogger Le' Victoria said...

SY AMBIK :)

 
Blogger Iman Maisarah said...

akak, saya ambil ni ya? arigatougozaimasu!

 
Blogger Iman Maisarah said...

akak, saya ambil ni ya? arigatougozaimasu!

 
Blogger Iman Maisarah said...

akak, saya ambil ni ya? arigatougozaimasu!

 
Blogger Iman Maisarah said...

akak, saya ambil ni ya? arigatougozaimasu!

 
Blogger ayu izzati said...

akak , saya guna ya? Hehehe , thankyou

 
Blogger Yayah Shylla said...

Assalamualaikum kak :) Boleh bgitau apa font header tu? Kalau boleh, thank you.

 
Blogger Clarissa Natasha said...

cantik sangat lah blogskins ni. saya guna ye, tapi ade edit2 sikit tak pe ye?

 
Blogger Ahmad Hafieya said...

hai awak , saya pinjam blogskin awak ye . Hehehe , tq

 
Blogger uh my said...

@victoria : alright ^^

 
Blogger uh my said...

@iman : alright ^^

 
Blogger uh my said...

@ayu : alright ^^

 
Blogger uh my said...

@yayah : tak ingat apa dah font tu, hehe sorry.

 
Blogger uh my said...

@clarissa : okay :)

 
Blogger uh my said...

@ahmad : alright ^^

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.