UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Thursday, 15 November 2012 - 7 COMMENTS


Assalamulaikum, harini umi nak buat tutorial macam mana nak No word verification. Senang kata, macam umi punya comment box lah. Hope korang boleh ikut tutorial ni. Tengok gambar bawah ni.


-bigger for preview-

Dah tick? Okay korang boleh save. Korang jugak boleh tick sama ada nak semua orang boleh baca blog korang atau google user je.

p/s: Tujuan comment no word verification word untuk elak dari orang yang comment kita perlu type key.Umi harap dengan umi buat tutorial ni dapat membantu korang.

Labels:






Anonymous Aien said...

Thanks unnie for the tuto ^,^

 
Blogger Aira Dawson said...

@Aien : Welcome ;_;

 
Anonymous Anonymous said...

DAEBAKKK;

 
Blogger Anis Amila said...

Hai Umi . boleh tak saya nak minta tolong ? tolong editkan bahagian komen saya boleh tak ? serius pening susun kod-2 dia tu . saya nak buat mcm awak punya . tapi bukan sebiji-2 lahh . i will edit back *background / border and so on . cm mana ? boleh tak ?

 
Blogger Aira Dawson said...

@Anis : Saya akan cuba bantu :')

 
Blogger Yukiko Damnikaa said...

Maksudnya, tak nak kata kuci eh?

 
Blogger Aira Dawson said...

@Yukiko : Yes ._.

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.