UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Monday, 3 September 2012 - 8 COMMENTS


Assalamualaikum to everyone. Sorry sangat sebab penuhkan korang punya post. Hahaha. Banyak tutorial yang umi ajar harini. Ni last tutorial. Umi nak ajar macam mana nak timbang blog korang. Cuba tengok gambar bwah ni. Ni umi punya blog. Hahaha. boleh tahan beratnya -. .- yelaaa, mcm mcm yang umi sumbat dalam code html. Hahaha. Okay korang click >sini< lepas tu pastekan korang punya link blog dalam kotak mcm gambar bawah ni ^^ Kbai. Comment berat blog korang . Heeeeeee.


Boleh tahan berat blog aku -.- hahahaha. comment ye!

Labels:






Blogger ahmad mughni perantau said...

blog aq ringan.... :p

 
Blogger aliceomey said...

berat ny blog . haha

 
Blogger salina_abdulaziz said...

mnjadi ;D

 
Blogger Aira Dawson said...

@ahmad : Kesah pulak?! haha. tengok ah aku sumbat macam-macam . Heeeee.

 
Blogger Aira Dawson said...

@aliceomey : Tengok ah siapa owner!

 
Blogger Aira Dawson said...

@salina : Okey ! welcome much :*

 
Blogger Yuhanis said...

blog sye 32 kb . hee :)

 
Blogger Mayra said...

@Yuhanis : Atoto hehehe :)

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.