UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Sunday, 10 February 2013 - 4 COMMENTS

Preview :





Assalamualaikum, now umi nak ajar macam mana nak buat older dan newest post macam umi. Dah ramai yang request jadi umi publish jela. Sebenarnya, newer dengan older ni umi ambil dekat code navigation. Tak tahu pulak ramai yang suka har har. Perhatian tutorial ni khas untuk blogskins. Okay jom mula ~

1. Dashboard > Template
2. Copy code bawah ni
3. Paste sebelum code </style>




4. Dah? okay copy ni pulak




5. Korang search code </blogger>
6. Paste dekat bawah code </blogger>

Attention :

  • Kalau jumpa code </blogger> tu 2 kali, paste code tadi tu dekat bawah tu.


Labels:






Blogger trah trex said...

thanks akak :*

 
Blogger Mayra said...

@trah trex: welcome ^^

 
Blogger syafiqah nazi said...

saya guna tuto ni :D tq

 
Blogger Mayra said...

@syafiqah nazi : okay ^^ gunalah :)

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.