UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Sunday, 3 February 2013 - 2 COMMENTS



Assalamualaikum. Harini nak cerita sikit pasal new skins ._. hehe. Amacam comel tak? Okay, sebenarnya skins ni umi ubah sikit dari skins yang harituh. Maklum lah kesuntukan idea. Hahaha. Actually, umi kembali kepada masa silam umi, umi pakai sama gak macam skins yang baru niee. Background tuh umi ambil dekat freebies section Kak Wana. Hihi. Cuma ada 4 colour je.

Selama ni umi tak pernah buat skins umi colour orange. Now, dah buat okay, great idea kan? Hehehe. Okay, header tuh pulak umi ambil dekat Mrs Af. Comel kan? Navigation tuh pulak umi ambil daripada salah satu skins Kak Wana. Lepas tuh bega sikit. Btw, umi dah creditkan semua stuff yang umi guna untuk buat skins ni dekat bahagian " Owner ". So, kalau ada yang nampak umi guna code dia, pastu tak credit lagi. Please shout dekat cbox okay.

Yang gambar gif tuh pulak umi ambil dekat everyday-cute.tumblr.com dengan lagi satu pusheen.com. Semua comel comel hihi. Okay, harini umi fokus pada blog.

Perkhidmatan request tutorial blog DIBUKA 





Blogger Jeniffer said...

comelnya blog. jelly kiteee :(

 
Blogger Mayra said...

Jangan jelly :p

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.