UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Tuesday, 19 March 2013 - 4 COMMENTS

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته


say hoooooooooooooray babe XD

Hai baca tajuk entry pun da tahu apa nak disampaikan kan? hahaha gila aku harini eh eh -,- Kali nku publish freebies skins sekali 3 terus.............isk isk hahaha, ingatkan nak publish setiap bulan tapi dah ramai tak sabar hahaha. so aku decide nak bagi freebies skins 3 terus jumaat ni. Nantikan okay!

Antara skins nak di sampaikan :-

  1. Standing Still
  2. Shower of tears
  3. Just that little thing *belum confirm tajuk*


Okay itulah antara skins yang bakal di freebies kan. So beware lol. Hak hak ;~; kalau yang tahu lagu lagu korea dekat blog aku ni haaaaaaa itulah tajuk skins tuh berrrrrrrrrr :b Kbye. Tu je nak cakap :O





Blogger Nurul Husna said...

yeayyy !:D

 
Blogger Mayra said...

@Husna : Hooooooooooooooooray! XD

 
Blogger Yukiko Damnikaa said...

tak sabar den ㅋㅋㅋ

 
Blogger Mayra said...

@Yukiko : Done publish ╮(╯_╰)╭

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.