UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Sunday, 8 June 2014 - 10 COMMENTS

Salam,

Disebabkan ramai yang bertanya "macam mana nak guna basecode" "macam mana nak buat basecode" "bila nak freebieskan basecode" "boleh tak guna basecode skins saya tu" so ini lah freebies code yang simple. So, lepas ni korang boleh buat skins ni macam harta but plis jangan buang credit!



  1. Jangan remove apa apa pun credit
  2. Boleh edit apa yang awak suka
  3. Dibahagian credit sila tambah nama awak 
  4. Nak buat macam skins sendiri pun boleh, jgn remove credit!
  5. Comment dulu baru ambil ok

Labels:






Blogger Hyo Soo Song said...

kak nak satu untk blog lagi satu bole tak...naaaaaaaaaakkk 1

 
Blogger Hyo Soo Song said...

kak nakk 1

 
Blogger Park Min Rae said...

assalamualaikum..saya minta izin guna basecode ni ya..! ^_^

 
Blogger Nurul Asyiqin said...

kak saya guna basecode ni.terima kasih xoxo

 
Blogger Iman Maisarah said...

akak kita guna eh hohoho

 
Blogger Iman Maisarah said...

akak kita guna eh hohoho

 
Blogger Iman Maisarah said...

akak kita guna eh hohoho

 
Blogger Nurul Hidayah said...

Kaka saya guna basecode ni ya. Terima Kasih

 
Blogger Nur Zakiah Akma said...

saya gune skin ni :)

 
Blogger tharun kiri said...

hai kak saya guna basecode ni thx kak

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.