UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Saturday, 16 March 2013 - 2 COMMENTS

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته


I'm sorry.. i'm sorry.. sorry again... sobs sobs ;_;

Hai guys, mintak maaf sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat dekat followers dan pembaca setia blog ni. Umi tak jadi nak publish freebies skins dengan freebies cursor ;_; sobs sobs. Sebab Minggu depan umi periksa so kena belajar. Tak boleh nak publish freebies and dll. Sorry sangat sangat tauuuuu :'(

Harituh umi update benda ni kan? Okey, Sorry sangat sangat time tuh tak tahu periksa bila ._____. so main publish je. Sorry tau. Insha Allah umi akan update lepas habis periksa okay. Tapi korang tak marah kan? sorry gila gila. *Rasa serba salah* Hmmmmmmmmmm [:___:] bye uolls.





Blogger Mimi Amira said...

setia mnnti skin tu :)

 
Blogger Mayra said...

@Mimi Amira : Nantikan hehehe ^^

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.