UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Wednesday, 6 March 2013 - 2 COMMENTS

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته


Heyyo guys, bosan bosan bosan. Ingat nak update lagi pages codes, Tapi terasa malas sangat ni ;~; Aku tak tahu kenapa dengan title tuh? haha, what's wrong? hahahahahahahahahahahaha ._. i'm bored actually.

Esok puasa ganti ;~; hehehe, kalau esok aku jadi puasa, tinggal 8 hari lagi aku kena ganti hohoho. So sad life. Harap harap esok takde siapa yang ganggu atau bagi dugaan puasa ;w; harituh kantin tutup, serius, aku rasa happy nak puasa, sebab cikgu kata seminggu kantin tutup.

Tapi harini bukak pulak. hish, ganggu je --' nak puasa tahu tak. hee, bye.

Kbai. Love Myungsoo





Blogger Nurul Husna said...

hye Mayra! owhhh,. nak ganti puasa yea. samala kita. 4 hari lagi. aiyaaa. dugaan nya amatla berat kan. WINK. btw, good luck! :D

 
Blogger Mayra said...

@Husna : Hehehe yeah! tinggal 8 hari lag. Banyak lagi :(

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.