UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Sunday, 3 March 2013 - 5 COMMENTS

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته


Hello, okay dah cukup happy dah ni sebab dapat sudah cursor yang ditempah dekat Kak AtiQah. Terima kasih kak sebab dah tolong buatkan cursor idaman hehe. Sebenarnya aku tengah belajar macam mana nak buat cursor sendiri, So tak payah nak tempah. Tapi dalam jangka masa yang lama jugak la :p

Confirmlah kalau aku dah pandai buat cursor sendiri. Aku bagi freebies hehehe. Tapi sekarang ni belum lagi. Aku dalam proses belajar macam mana nak buat doodle sendiri lol. Aku tengok kawan aku Afiqah dah pandai buat doodle sendiri. 

So me so jelly, dah la doodle piqah semua comel comel belaka. Geram je rasa hehehehe. Nanti insyaAllah. Kalau aku dah pandai buat doodle sendiri aku akan bagi freebies hehehe ._. suka suka je kekeke.

Tengok cursor yang aku tempah ni : comel kan?

Hehehehehe. Aku dah agak dah mesti aku punya turn ke-3. Hehe, betul maaa jangkaan aku keke. Bangga jap ^^ Apapun terima kasih kak Tieqa. Gomawo unnie.

Labels:






Blogger Nurul Afiqah said...

haha.. tak comel mne pon doodle kite , hee :) kjp lagi pndai lah tuu ^^

 
Blogger Mayra said...

@Nurul Afiqah: Hehe, cantik giler kot dia punya doodle jealous meh :'>

 
Blogger Mohd Yusof said...

nice cursor

 
Blogger Nurul Afiqah said...

haha.. memandai je dia , btw thanks umi :))

 
Blogger Mayra said...

@Yusof : Thanks ^^
@Afiqah : welcome welcome :)

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.