UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Sunday, 24 March 2013 - 6 COMMENTS

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Untungnya jadi telefon tu >.<

Hi semua. New look kan? Hehehe. Belum siap sepenuhnya lagi. Baru edit sikit sikit. Tak tahu bila nak siap. Haha, saya dah publish semua skins yang saya nak publish tuh. Do comment !


Ok. Kalau suka pakai la. Btw, skins saya yang sebelum ni akan dipublish juga. Harap bersabar ye :) Kali ni skins yang saya pakai ni agak pinky sikit lol. Sebelum ni grey colour. Sekarang nak ubah tema pink pulak. Hehe, sebarang request tutorial boleh post dekat cbox. 

Saya akan buat tutorial korang. Sebab sekarang musim cuti 1 minggu kan? OK. Saya akan makbulkan tutorial yang anda anda dan anda request :b Hehehe, tu je nak cakap. Klah bye :'o





Blogger Jeniffer said...

comelnya blog awak ni AAAAAAA ;_; jealous saya~

 
Blogger Mayra said...

@Jeniffer : Jangan macam tu XD suatu hari nanti pasti saya freebies kan :b

 
Blogger Syazwani Zulkifli said...

comel gila blog kau kan!! jeles u know

 
Blogger Mayra said...

@Syazwani : "Jangan jeles...." *bunyi gedik*

 
Blogger Fana said...

weh mayrooooooo, miss you bij :3

 
Blogger Mayra said...

@Fana : omg omg this you?! miss you too bij xD ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.