UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Saturday, 15 June 2013 - 2 COMMENTS


Hai semua. Kembali semula mengUPDATE blog. Saya buat new look sebab saya bakal berpisah dengan blog. Isnin ni kakak saya akan pergi ke Politeknik Shah Alam. Dia akan bawak laptop ni dengan dia. Tu yang cepat cepat buat new look. Takut tak sempat je nak update.

Kali ni new look saya buat simple simple je. Malas lah nak buat yang berberal beral. Nanti boleh sesak nafas menengoknya. Uhuuuk \(o.o)/ Saya buat kali ni warna hijau. Malas lah nak buat warna grey lagi. Bosan dengan grey. Kali ni buat warna hijau sebab favourite colour act.

Jemput jemputlah cuci mata datang ke blog yang bakal berhabuk ni ;_; sekian, bai.

Labels:






Blogger anis Sk said...

nice sangat :)

 
Blogger Mayra said...

thanks darling :)

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.