UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Tuesday, 4 June 2013 - 2 COMMENTS







Crazy Bus wohoooooooooooooooooooooooooo~

Assalamualaikum, semalam baru arrive ke berjaya times square. Best gila kot. Dah lama tak pegi sebenarnya tu yang excited sangat sangat tu. Dulu time aku pegi tu aku pendek tinggi tak mencecah untuk naik roller coaster. Sungguh menyedihkan ._. sekarang dah tinggi so boleh main semua benda! gila seram naik roller coaster macam nak terkeluar aku dari gerabak tuh. 

Dengan badan kurus kedeng tu lah yang buat aku rasa macam nak tercampak ke bawah. Haih -_- seram gila kot. Penat semalam main kat cosmo world tak hilang hilang -.- kaki ni sakit + lenguh semua ada. Gara gara lari sana lari sini hm ._. Tu je la nak citer kot.

Pasal bayaran semua ayah yang support. Thanks ayah. Sorang RM38 murah je ;_; korang pegi lah ye. /agensi promote mempromote/ bai.

Labels: ,






Blogger Mimi Amira said...

dulu Mira pegi tak naik pon roller coaster, takot pnya pasai. and now menyesal sbb tak cuba. HAHA

 
Blogger Mayra said...

@Mimi Amira : Best gila. Rugi tak cuba hehehehe :p

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.