UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Friday, 14 December 2012 - 4 COMMENTS

Assalamualaikum, okay ni now nak update pasal my new look. Eh, bukan muka kita tapi my new skins :> Actually ni skins lama tak dah touch up balik bagi nampak cantik dan comel #TakBelah. Sorry tak dapat upload gambar sebab internet tidaklah seberapa laju. Takut kalau upload karang nanti blank. Okay, faham-faham jela. Btw, umi masukkan element colour soft seperti warna hijau kelabu.

Sebenarnya, umi memang suka warna hijau ^^ sebab tenang. Bila pandang sejuk je mata memandang. Ecehh. Ramai tegur umi, kata yang bahagian navigation tuh comel. Umi guna sedikit Yasmin . Btw, blog dia lawa :3 Yang icon comel comel tuh pulak umi dapat dari Pixel . Okay, harituh  ramai request tutorial list tutorial macam umi. Okay ini dia tutonya Special list tutorial with cute icon kalau maseh tak paham boleh tanya.

say sorry kepada yang cari tutorial make own template blogskins sebab saya dah delete tutorial tuh. but saya akan update dengan template yang luar biasa. hik hik -.-

Okbai. Loves mayra ^^





Blogger Aisha Fauzi said...

Blog awak sangat comel hikhik :D

 
Blogger Yacemin's said...

wuuuu, bangga ada nama titew. haha ;b

 
Blogger Mrs AF ♥ said...

co co co co comel~ heeeeeee :)

 
Blogger Aira Dawson said...

@Aisha Fauzi: Terima kasih awak :)

@Yacemin's: Hihi ^^

@Mrs AF: thankyou :>

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.