UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Thursday, 28 March 2013 - 5 COMMENTS

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

Top


Bottom

Hai hei hoi, hai saya buat new look kekeke ;~; Tak sampai berapa hari je guna skins atas ni, dah tukar baru kekekeke. Btw, saya memang suka tukar skins pun. Sebab............asdfghjkl ntah la hehe. Btw, nanti saya akan freebieskan skins skins yang lepas lepas saya pernah pakai. 

Skins dekat gambar atas pun bakal saya freebieskan. Tapi bagi saya edit edit dulu. Hehe. Skins saya yang lepas berlambak belum publish + belum edit. Tapi saya simpan semua code code tuh. Ok, jangan risau :B

Saya dah siapkan 2 skins harini meh jom tengok! 
  • Stop girl
  • Man In Love


Btw, skins yang bakal saya publish ialah 
  • Pink Cotton
  • Hall of fame


Btw, semalam saya dah cuba banyak banyak banyak kali untuk buat header untuk skins terbaru saya. Iaitu pink cotton. Tapi asyik tak menjadi je --' okay nak ambil header ni ambil lah eh berrrr :'O Kbye.









Blogger Syazwani Zulkifli said...

nak header tuuuuuuuuuuuuuuuu

 
Blogger Mayra said...

@Syazwani Zulkifli : ambil je :D

 
Blogger fatinaziz said...

mcm mana nk lukis dkt header ni ea ?

 
Blogger fatinaziz said...

mcm mana nk lukis dkt header ni ea ?

 
Blogger Mayra said...

@fatinaziz: saya cuma ambil freebies doodle je then tepek je kat header hehe ^^

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.