UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Tuesday, 28 May 2013 - 6 COMMENTS

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته


Comel lote skins * hek hik hok * /happy/

Hai guys. Kalau tengok skins ni confirm lah tahu dari mana saya dapat skins ni. OK. Direct! saya dapat freebies skins ni dekat blog kak wana. Saya ubah skit sikit code dengan kreativiti sendiri. Disebabkan notebook saya rosak. So, tak dapatlah nak edit lebih lebih. Sebab semua barang barang untuk edit blog semua ada kat hard disc notebook yang rosak tu.

Jadi, saya tak dapat edit header atau apa apa pun buat masa sekarang ni. Inilah padahnya asyik mengadap laptop pagi petang siang malam. Ugh. Tapi tetap minggu ni saya akan baiki notebook saya tuh. Oyeah! doakan dia cepat sembuh ok.

rindu notebook saya tu emm T.T






Blogger Sabrina SA said...

cantik dah blog sekarang :D

 
Blogger \\ Tqah Jihah // said...

This comment has been removed by the author.

 
Blogger \\ Tqah Jihah // said...

cantik blog awak :D . btw , jejalan sini :D

 
Blogger Mayra said...

@Sabrina SA : Thankyou :)

@Tqah : thankyou :D

 
Blogger Nur Farizah said...

x sangka Kak Maira pon minat kpop. Jumpe lagi sorang blogger yg kpopper! Akak dari fandom mane? Saya Exotic, Inspirit and Baby! ^^

 
Blogger Mayra said...

@Farizah : Hehehe :D

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.