UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Sunday, 11 August 2013 - 2 COMMENTS


Assalamualaikum semua, okey lah harini aku dah siap publish semua apa yang aku nak publish dekat draft ni. So aku happy dah sekarang sebab semua tugasan lengkap. Next week aku akan update tutorial yang korang request dekat cbox aku tu. Hehehe. Maaflah sebab tak dapat buat lebih awal. Tapi aku akan cuba sedaya upaya untuk mengUPDATE tutorial tu / ayat macam suspen /

Sekian lama aku menghilang tanpa berita, kini aku update seperti dahulu. Walaupun laptop aku masih rosak. Aku still sabar dengan dugaan ni. Takpe, mungkin aku akan dapat latop baru nanti :p heheh tengok lah dulu. manalah tahu kan? ada rezeki apa salahnya.

Dengar dengar aku dah tak update pasal Myungsoo kesayangan aku ni HAHA. Aku dah tak update sangat pasal kpop kpop ni. Aku cuma sempat tahu lagu baru kpop kpop ni tengok mnet countdown je. Download lagu pun aku dah berapa download. Mungkin sebab aku macam dah takde feeling dengan kpop semua tu kot.

Papehal Myungsoo tetap dihati. Hahahahahhahahahahaha (( ayat macam kejam )) lol. Hari ni raya ketiga kan? aku tak keluar pergi mana mana pun. Cuma duduk rumah makan makan je. Hehehe / itu hobi /


Aku rasa dah cukup panjang aku bercerita. Klah bye semua ^^






Blogger Arrien ::@man!:: said...

Dah xde feel dengan k-pop?? wahh,boleh awak buang minat terhadap k-pop?? Kalau saya mesty susah... hehe XD

 
Blogger Mayra said...

@Arrien : Sejak internet dekat rumah dah takde, laptop pun rosak. Saya tak tengok pun mv baru diorang. Saya ni dah kuno T.T uhuuuk ;_;

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.