UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Monday, 31 December 2012 - 5 COMMENTS

Assalamualaikum, okay harini aku dah rasa betul betul sabar dengan manusia yang tak reti bahasa. Dan menyakitkan hati. Aku rasa macam diri ni tak dihargai langsung. Tahu kenapa? Ada orang tak reti request tutorial dan  pergi page sources untuk ambil codes. Okay, awak bagus sangat. Sayang awak ketat ketat..... isk isk.


Haha, tengok aku dah post dekat twitter. Harap awak baca ._.



Sebenarnya, malas nak gaduh dengan manusia yang reti paham bahasa. Tapi kalau dia buat sekali lagi. Aku takkan teragak agak untuk bersemuka dengan dia. Ingat tuh . INI AMARAN

Kalau ada apa-apa. Tolong request dekat cbox. Bukan desperate ambil dekat page sources. 

Labels:






Blogger Nurul Afiqah said...

siapakah ?

 
Blogger Aira Dawson said...

Nanti aku bagitahu :))

 
Blogger Aku tertanya-tanya. said...

siapakah dia?

 
Blogger Nurul Afiqah said...

okey, bukak sekolah key :)

 
Blogger Aira Dawson said...

@Aku tertanya-tanya : Hik hik secret ^^

@Fiqah : Okey, nanti aku citer ._.

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.