UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Saturday, 30 March 2013 - 6 COMMENTS

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته



Helo i'm back here lol. OK, tadi baru je lepas tengok Movie Alice In Wonderland dekat TV3. Seriously, cerita tuh best gila gila sampai tak tahu nak cakap apa. Walaupun citer tuh dah lama dalam sekitar tahun 2010. Tapi still top 1 citer tuh. 
Aku dah tengok citer tuh dah banyak kali. Seriouly tak bosan langsung. Aku memang layan citer citer ala ala fantasi nih haha. Bila aku dah tengok citer ni mulalah aku rasa mcam nak tengok lagi. Rasa terbayang bayang dekat kepala ni haaaaaaa lol.




Petang tadi ingat nak pergi tengok wayang. Tapi tak jadi T.T nak tengok kot citer "The Ozz........" asdfghjkl lupa pulak taju belakang. Tapi sebab dah disiarkan pukul 6 petang so kitorang decide tak nak tengok sebab ayah aku memang tak suka anak dia balik malam.
OK. Dah banyak aku melalut nih. So kesimpulannya. AKU OBSES DENGAN CITER NI
Harap harap dapat tengok lagi Hehehe. TV3 please be nice with me. *Muka comel* Kbye. That's all.



Alice In Wonderland! ^^





Blogger Jeniffer said...

alaaaaaaaaaaa dah habis T.T

 
Blogger Mayra said...

@Jeniffer : Hmmmmmm :/

 
Blogger Fana said...

dah habis pun la hehe XP

 
Blogger Mayra said...

@Fana : hehe tahula fanot XD

 
Blogger Syazwani Zulkifli said...

The best ever movie i have seen.

 
Blogger Mayra said...

@Syazwani Zulkifli : Yes! XD

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.