UHBMY;
Assalamulaikum, Welcome to my lovely blog. This is were i post, shout everything that i like, about me, some tutorials for blog, freebies, godies and freebies blogskins. Please behave yourself when u were here, no harsh word. Dont forget to leave your footstep. So, i can visit you back ^^ {  Online Users }
HOME LINKIES TUTORIALS BLOGSKINS ASK.FM FOLLOW


Tuesday, 28 May 2013 - 4 COMMENTS

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته


Hai. I'm back. Harini tak tahulah kan kenapa bosan betul. Tak tahu nak update apa. Malasnya nak edit blog haha. Dah cukup lawa lah tu >.< hehe. Cuma nak ubah ubah, tapi takde material -.- tu yang membuatkan lebih malas untuk edit. Nak update tutorial, tapi tak tahu nak update tuto hape =.= anybody ada yang nak request tutorial? silakan request.

Saya cuma ada , eh eh cop cop saya cuma free sampai pukul 9.00 malam ni jee. So, request lah sekarang. Saya akan cuba update :) kekeke. Ayat nak gempak HAHA. 


Btw, tadi ada yang tanya lagu apa yang saya letak dekat blog ni. Okay, saya letak lagu "Mariah Carey Almost Home" hehehe. Mesti pelik user blog gambar kpop tapi lagu orang putih kakakaka. Klah cukup lah sampai sini saja merepek ye.

Bai.

Labels:






Blogger ※ Najia Idrina ※ said...

assalamualaikum akak. najia nak req new bs colour ocean blue macam najia. tp navi bar dia bawah header. semalam dah try edit and i just waste time mcm tu aje sbb tak jadi. Hope can help me. and satu g, bila najia click dkat navi 'entry', dia keluar benda lain . edit mcm mana pun, jadi lagi buruk...  kalau akk boleh buat, najia akn emel code asap. kalau setuju drop your email in my cbox. Tp free of charge kan ? hahaa. thanks btw !! kalau tak boleh buat pun tak pe, tp kalau boleh laaaagi ohsem ;D sorry essay too long xD

 
Blogger Mayra said...

@Najla : Saya tak dapat buat skins sebab material takde. Saya boleh buat tutorial je. So, tuto je boleh request :) sorry again.

 
Blogger Heba Kamal said...

Saya nak request tutorial cari kod mp3 music , boleh x??????

 
Blogger Mayra said...

@Heba Kamal : Saya dah buat tutorial tu :)

 

Post a Comment


View

Credit

© 1 Jan 2016 - Skins by UHBMY Cute icon from Pixel and other from wana.